Kallt och julmys

Datum: 2010-11-30 | Klockan: 15:45:23

Gammal bild från Torpet med Theresa :)

Hej. Idag har det varit en kall vinterdag. Skolan var helt normal åtta till lite över ett. Hade gymnastik två första timmana och det var helt jätte kallt i cuplis. ca 12 grader. Efter gymnastiker fortsatte vid med Matematik. Fick ut matte förhöret, helt bra gick det. Efter matematiken blev det riktning mot matsalen, vi käkade köttbullar och potatis. Satt i matsalen en stund, Sen förflyttade vi oss upp till fysik salen. Gick igen läxan och så. Efter det ner till modersmål klassen. Vi skulle ha två timmar modersmål men det blev bara en timme. Sen var jag, Theresa, Jannica och Cassandra till klass 7A och berättade om ämnet handelsämne. Efter det trampade jag hem, åt mat, gjorde läxor, läst på finska, och nu sitter jag här och mysar framför datorn med lite godis. Senare tror jag inte att jag skall göra nåt speciellt, Bara mysa och kolla bloggar. Blev ett lite längre inlägg den här gången efter som jag inte bloggar så ofta, men hoppas ni orkar läsa, ha det bra och nu skall jag fortsätta mysa. puss ~ Josefin

Första advent

Datum: 2010-11-28 | Klockan: 11:50:45
vinter bild

Hejsan. Hinner laga ett snabbt och kort inlägg fören jag cyklar iväg till Melinda. Vi skall kolla på match, fotografera och ha kul. Skall säkert vara där hela dagen. Hinner knappast blogga idag mera, och säkert kommer uppdateringen att bli låg på veckan med, för imorgon börjar skolan och en ny vecka. Längtar bara till jullovet så lovar jag att blogga bättre. Men nu skall jag cykla iväg. Hejdå puss :))

Jag

Datum: 2010-11-27 | Klockan: 18:07:24
Hejsan. Det är syster som har ritat av mej. Själv tycker jag att det blev helt bra. Liknar faktist. Vad tycker ni ?

Syskon bild

Datum: 2010-11-27 | Klockan: 11:08:51
Hejsan. Idag fick det bli en bild på syster och mej. Idag är det lilla jul, senare skall jag baka pepparkakor och kanske gå ut med Cassandra :) Nu skall jag bara ta det lugnt och julpynta lite i mitt rum. ha det bra. Kramar

Space cowboy-falling down! ♥

Datum: 2010-11-26 | Klockan: 19:37:24
hejsan. har inte bloggat på länge. men har inte haft lust. Men nu tänker jag bara säga att jag inte har någo speciellt att skriva hit. SÅ nu skall jag äta en jultårta och sitta här och nörda mej. Iomorgon är det lilla jul. så ha det bra. puss :)

Vintern är här ♥ :))

Datum: 2010-11-22 | Klockan: 16:10:13


Hejsan. Nu försöker jag i alla fall blogga varje dag, fast det kommer absolut inte att hålla. Idag har det varit skola. Ganska tråkig dag men annars helt okej. Imorgon skola från åtta till två, Har gymnastik två timmar på morgonen uppe i cuplis. Det är jätte halt och snöigt där ute så man kan inte riktigt cykla så bra, Har inte fallit en enda gång, men int ha de vari långt ifrån. Nu skall jag fortsätta göra min fysik läxa och sedan skall jag ut och rulla i den vita snön. Ha det bra. Kramar :))

Nytt

Datum: 2010-11-21 | Klockan: 12:42:21


Tack syster för att du fixat min nya blogg header och design :) Jag gillar den verkligen. Snart skall jag äta jultårtor och sedan ut och fotografera några vinter bilder. Vad tycker ni om min nya header?

Gamla och nya bilder!

Datum: 2010-11-20 | Klockan: 21:09:51Hej. Det var faktist länge sen. Har inte bloggat på nån dera av bloggarna, så uppdateringen för senaste veckan har vart noll. Men nu tänker jag berätta lite vad jag har haft för program. Idag har jag varit och kollat på handbolls match, och sedan har jag varit två timmar i kyrkan, annars har jag bara tagit det lugnt. På veckan har jag varit i skolan och bara varit hemma och gjort läxor. Det har till och med kommit snö, som jag inte alls hade förväntat mej att skulle komma redan, så nu känns det som om att julen snart är här, och dit har jag längtat massor. Nu skall jag bara fixa några frisyrer och ta några bilder och sedan börja gå och lägga mej. imorgon tänker jag gå ut och fotografera får fina vita stad. Ha en fin lördags kväll. Kramar från mej!

look

Datum: 2010-11-14 | Klockan: 15:53:18

hoodie Gina tricot - T skjorta Anttila - leggings HM - uggs skobutik

Farsdag

Datum: 2010-11-14 | Klockan: 11:20:32

Dålig bild!

Hejsan på dejsan. Idag är det Söndag och farsdag. har gett en muumin mugg och ett kort åt pappa idag. Om en stund kommer farmor hit och äta mat. Något mera vet jag inte vad jag skall göra idag, säkert läsa lite läxor och kanske någon kompis. Nu skall jag bara kolla lite bloggar och sedan äta mat. Ha det bra :))

I skolan, handelsämne och film

Datum: 2010-11-12 | Klockan: 08:22:04
Hejsan. Jag vet att uppdateringen har varit väldigt låg nu på senaste tiden. Men nu tänkte jag slänga in några rader med ord. Just nu är jag i skolan, vi har handelsämne, och vi kollar på filmen The beatch, int så bra men whatever. idag när jag kommer hem måst jag städa rummet, och sedan kanske någon kompis? Men nu skall jag fortsätta vara på timman och kolla på film. Ha ett fint veckoslut :))

Vem vill fixa..

Datum: 2010-11-10 | Klockan: 14:45:30

bild från sommaren <3

vem vill fixa en ny header åt mej ?

Hejsan. Har inte bloggat jag vet, tiden har bara runnit iväg och haft mycket annat att tänkta på. Men nu slänger jag in en bild och några rader med ord. Idag skolan från 8.20-15-00.. Lååång och inte alls en av mina favorit dagar. Men snart byter det till vintertermin och lite lättare kanske. Nu sitter jag och smaskar i mej några bitar choklad. Senare har jag inga planer. Men nu skall jag hitta på nåt. Ha de bra - Josefin :)

höst

Datum: 2010-11-06 | Klockan: 15:59:09


bild från Rosala :))

Tjena alla :) Nu är jag i Rosala. Har varit övernatt med Melinda inatt, det var kul, vi var ut och äta till walls och sedan hade vi kul framför datan. Startade imorse till Rosala, och nu är jag här och det börjar bli mörkt ute. Idag har jag bara kört fyrhjuling, ätit god mat och fotograferat lite. Nu skall jag fortsätta vara på datan och sedan hitta på nåt annat. Ber om ursäkt om jag inte har bloggat på länge, men har inte haft tid men nu skall jag försöka blogga. Komemr hem imorgon så bloggar kanske imorgon igen. Ha det bra :)) puss


Jag idag

Datum: 2010-11-02 | Klockan: 14:48:07

Cofta H&M - svart topp Seppälä - grå topp med text Ulla Dress - leggings H&M - skor K-Kenkä

Hejsan. Såhär ser jag ut idag på bilden ovan. Kom just hem från en lång skoldag, skulle nog vara skönt med höstlov ännu, men det är en ganska kort vecka denna vecka. Idag tänker jag bara ta det lugnt, inga läxor och inget att göra. Fast senare på kvällen kanske man är med Emilia. Men nu skall jag kolla några bloggar och sedan kanske kolla någon bra film. Ha det bra :))

monday

Datum: 2010-11-01 | Klockan: 17:55:50
Hejsan. Idag vill jag inte bjuda på någon bild, så ni får läsa denna text utan bild. Borda fara ut och fotografera de sista höstbilderna, för snart kommer det snö tror jag? Men idag har det varit en fin och härlig dag. Det har lite dugg regnat, och annars har det bara varit dimma där ute. Väldigt fint. Idag har jag inte gjort nåt speciellt, varit med Fanny en stund, Köpt nya uggs från k-kenkä, och sen har jag gjort lite läxor, packat skolväska och nästan inget annat. Snart till duschen sedan kolla TV, och sen och sova. Imorgon skoldag från åtta till tre. Uppdateringen kommer säkert vara låg. Men ha en fin vecka. Kramar :))

Om

Min profilbild

RSS 2.0